nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Hollandia fiets

 

Hollandia bestaat eigenlijk al sinds 1886! D.H. Eysink startte toen in Amersfoort een installatiebedrijf dat zich specialiseerde in stoommachines, stoomwerktuigen en gasinstallaties. Vrij snel kwamen de fietsen in zicht door het bouwen van driewielers en hoge bi's voor de Nederlandse markt.

Na een aantal jaren nam de vraag voor fietsen enorm toe en besloot het familiebedrijf zich toe te spitsen op het bouwen van fietsen met in het binnen- en buitenland gekochte onderdelen. Vanwege de kwaliteit van de fietsen, bouwde Eysink een goede naam op.
Rond 1895 begon Eysink in serie te produceren. De vraag bleef maar toenemen, dus het bedrijf breidde zich ook steeds meer uit. Na verloop van tijd ging Eysink zich volledig toespitsen op het produceren van fietsen.

Na de eeuwwisseling nam het auto- en motorverkeer toe en hierdoor veranderde de richting het familiebedrijf. Eysink ging zich meer en meer focussen op de gemotoriseerde voertuigen waardoor het uiteindelijk één van de belangrijkste motor- en autofabrieken van Nederland is geworden.
 

Online Hollandia fiets kopen?

 

Bij FijneFietsen.nl vind je een breed assortiment Hollandia fietsen, zoals Hollandia transportfietsen, Hollandia omafietsen en Hollandia stadsfietsen. Deze komen in diverse uitvoeringen, kleuren, maten, mét of zonder versnellingen, terugtraprem of rollerbrakes.
Je kunt je Hollandia fiets online bestellen bij FijneFietsen.nl, dé online fietsenwinkel voor snelle levering en goede service. Hierboven vind je ons volledige aanbod online Hollandia fietsen. De Hollandia fiets wordt bij je thuis bezorgd, dus je hoeft je stoel niet eens uit! Wij hechten waarde aan service en kwaliteit. Daarbij zijn onze fietsen scherp geprijsd en hebben we een enorme keus.
Hollandia fiets kopen? Doe dit makkelijk en vertrouwd bij FijneFietsen.nl.

Alle Hollandia fietsen worden, indien vóór 14:00 uur op een werkdag besteld, dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat je je Hollandia fiets al de volgende dag in huis hebt! Bestel je Hollandia fiets veilig en vertrouwd op FijneFietsen.nl en geniet extra snel van je fiets.


Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak voor u op deze website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.