X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Bird-Bikes
Weergave:

Bird Bike


Bird is (nog) een onbekende naam in Nederland en de rest van Europa. Het Amerikaanse bedrijf Bird is echter één van de pioniers op het gebied van elektrische deelvoertuigen, zoals fietsen en stepjes. De deelfietsen van Bird zijn inmiddels in 200 steden ter wereld te gebruiken, waaronder in Arnhem en Groningen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een beursgenoteerd bedrijf, gewaardeerd op meer dan twee miljard dollar. Sinds 2019 werkt het bedrijf met ruimtevaart- en automotive-ingenieurs aan de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische voertuigen, waarvan de Bird Bike het eerste product is dat Nederland bereikt. Met hun producten richt Bird zich op het leveren van betaalbare, milieuvriendelijke transportoplossingen voor consumenten in de hele wereld. De producten van Bird worden inmiddels al in 40 landen verkocht!

Of je nu je hoofd wilt leegmaken of de omgeving gaat verkennen, de Elektrische Bird Bike is gebouwd voor precisie, prestaties en kracht. Bird’s elektrische fiets is ontworpen om topprestaties te leveren en avontuurlijke ritten te maken. Met de beste veiligheidsfuncties in zijn klasse zoals Tektro Hydraulische Schijfremmen, een verlicht geïntegreerd display op het stuur en een krachtige motor. Alles voor een soepele rit met veel power. Perfect voor je dagelijkse woon-werkverkeer, een ‘joy-ride’ en alles daartussenin.
Bird’s state-of-the-art e-bike combineert het beste van een stadsfiets, mountainbike en e-bike voor de ultieme ervaring.

 

Online Bird Bike kopen?


Bij FijneFietsen.nl kun je jouw Bird Bike online bestellen. FijneFietsen.nl, dé online fietsenwinkel voor snelle levering en goede service. De Bird Bike wordt bij je thuis bezorgd, dus je hoeft je stoel niet eens uit! Wij hechten waarde aan service en kwaliteit. Daarbij zijn onze fietsen scherp geprijsd en hebben we een enorme keus.
Bird Bike kopen? Doe dit makkelijk en vertrouwd bij FijneFietsen.nl.