X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...
-12%
Lombardo Ventimiglia D 44 cm 24 sp wit fuchsia
Lombardo Ventimiglia D 44 cm 24 sp wit fuchsia
€ 599,00* € 529,00 *

Prijs per stuk

Nieuw
-12%
Lombardo Ventimiglia H 47 cm 24 sp antra grijs
Lombardo Ventimiglia H 47 cm 24 sp antra grijs
€ 599,00* € 529,00 *

Prijs per stuk


De Racefiets

 

De racefiets, ook wel wielrenfiets genoemd, bestaat al zeer lang en is populair bij professionals en amateurs. De racefiets stelt je in staat op eigen spierkracht alleen of in groepsverband hoge snelheden te bereiken of steile hellingen te beklimmen. Door de tijd heen is de racefiets ontwikkeld van een relatief zware stalen fiets met een vrij verticale zitpositie naar een zeer lichte, steeds vaker uit aluminium vervaardigde fiets met een meer gestroomlijnde zitpositie. In de moderne racefiets is de antieke racefiets (met twee gelijke wielen) van voor 1900 nog steeds te herkennen. Alle onderdelen van de fiets hebben echter wel veranderingen ondergaan, betreffende zowel het materiaalgebruik als de vormgeving.
 

Online Racefiets kopen?


Op FijneFietsen.nl vind je een diversiteit aan verschillende Racefietsen van diverse merken. Deze komen in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Je kunt je Racefiets online bestellen bij FijneFietsen.nl, dé online fietsenwinkel voor snelle levering en goede service. Hierboven vind je ons volledige aanbod online scherp geprijsde Racefietsen. 
FijneFietsen.nl hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via email: info@fijnefietsen.nl. Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten voor leuke acties of nieuwtjes!


Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak voor u op deze website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.