X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...
-13%
Popal Cangoo Buzz
Popal Cangoo Buzz
€ 3.999,00* € 3.489,00 *

Prijs per stuk


De (elektrische) Bakfiets

 

Gaan de ritjes met de gewone fiets naar het winkelcentrum of een vriend of vriendin niet meer zo gemakkelijk en heeft u veel bagageruimte nodig? Of wil je wat langere fietstochten maken met de kinderen of moet u veel spullen meedragen, maar is dat eigenlijk té zwaar of gewoonweg niet mogelijk op een gewone fiets waardoor je dit niet meer doet? Kies dan in plaats van een scooter, brommer of auto voor een (elektrische) Bakfiets. Hiermee blijf je in beweging, in tegenstelling tot het zitten op een scooter, brommer of auto, en kunnen de kinderen en/of bagage ook mee! Bij een (elektrische) Bakfiets kun je kiezen of je helemaal zelf trapt, mee trapt of de hulpmotor al het werk laat doen. Alle voordelen van een gewone fiets, maar dan eventueel met een extra hulp bij het trappen, maar toch met de mogelijkheid een hoop mee te nemen met behulp van de bak voorop de fiets! Dat zijn de grote voordelen van een elektrische bakfiets en de gewone bakfiets in een notendop.
Bij FijneFietsen vind je de elektrische bakfiets of een gewone bakfiets in diverse soorten, maten en kleuren. Misschien staat hierboven iets voor je tussen wat het fietsen gemakkelijker maakt.

 

Bakfiets kopen?

 

Bij FijneFietsen.nl kun je nu voordelig, makkelijk en snel je Bakfiets kopen. Je hebt in onze online shop keuze uit verschillende Bakfietsen, waaronder ook Elektrische Bakfietsen! Wij leveren Bakfietsen van verschillende merken. Wij hechten waarde aan service en kwaliteit. Daarbij zijn onze fietsen scherp geprijsd en hebben we een enorme keus.
Bakfiets kopen? Doe dit makkelijk en vertrouwd bij FijneFietsen.nl.