X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:

Elektrische Mountainbike


Na de lancering van de eerste Mountainbike in 1979 volgden al snel andere fabrikanten die het voortouw namen om op grote schaal Mountainbikes te produceren. Het eerste type van deze Mountainbike beschikte over achttien versnellingen. Tot halverwege de jaren negentig beschikten de Mountainbikes vooral over de afmetingen van reguliere fietsen en werden de fietsen ook voor gebruik op de weg gemaakt. Door de toename van de populariteit van de Mountainbike en zucht naar een meer agressieve rijstijl werden er nieuwe modellen ontwikkeld. De nieuwere Mountainbikes waren robuuster, sterker en beter, maar hadden ook afmetingen die de fiets geschikt maakten om bijvoorbeeld over obstakels te fietsen. Het aantal versnellingen werd vergroot naar twintig of dertig, de remmen werden verbeterd en de vorken werden verend.  Uiteindelijk kwamen de Elektrische Mountainbikes in beeld vanwege het makkelijkere fietsen en langer uithouden. 


Online Elektrische Mountainbike kopen?

 

Bij FijneFietsen.nl kun je gemakkelijk, snel en veilig thuis, onderweg of op kantoor online je Elektrische Mountainbike vrijblijvend kopen. Niet goed? Binnen 14 dagen retourneren en je krijgt je geld terug! Wij hechten waarde aan service en kwaliteit. Daarbij zijn onze fietsen scherp geprijsd en hebben we een enorme keus. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via email: info@fijnefietsen.nl. Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten voor leuke acties of nieuwtjes!


Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak voor u op deze website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.