X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Lombardo-Mountainbikes
Weergave:


Lombardo Mountainbikes


De missie van Cicli Lombardo sinds 1952: Het garanderen van een uitstekend 'Made in Italy' product. Het Lombardo Innovation Lab team werkt aan het ontwerp, de test en de controle van producten die voldoen aan alle eisen van de consument. Het hele productieproces wordt gecontroleerd om de milieu-impact te minimaliseren. Door het eigentijds design en constante technologisch onderzoek bereikt Lombardo Fietsen uitstekende prestaties, die aan al uw behoeften voldoen, van professioneel tot amateursgebruik. Wij van Fijnefietsen.nl zijn trots dat ook wij mee kunnen helpen om de fraaie modellen van Lombardo Fietsen buiten Italië aan de man of vrouw te brengen, en wel hier in Nederland.
 

Online Lombardo Mountainbike kopen?


Bij FijneFietsen.nl vind je een breed assortiment Lombardo Mountainbikes. Deze komen in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Je kunt je Lombardo Mountainbike online bestellen bij FijneFietsen.nl, dé online fietsenwinkel voor snelle levering en goede service. Hierboven vind je ons volledige aanbod online Lombardo Mountainbikes. De Lombardo Mountainbike wordt bij je thuis bezorgd, dus je hoeft je stoel niet eens uit! Wij hechten waarde aan service en kwaliteit. Daarbij zijn onze fietsen scherp geprijsd en hebben we een enorme keus. Lombardo Mountainbike kopen? Doe dit makkelijk en vertrouwd bij FijneFietsen.nl.

Alle Lombardo fietsen worden, indien vóór 13:00 uur op een werkdag besteld, dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat je je Lombardo fiets al de volgende dag in huis hebt! Bestel je Lombardo Mountainbike veilig en vertrouwd op FijneFietsen.nl en geniet extra snel van je fiets.


Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak voor u op deze website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.