X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Popal-Crossfietsen
Weergave:

 

Online Popal Crossfiets kopen?

 

Je kunt je Popal Crossfiets veilig, makkelijk en snel online bestellen bij FijneFietsen.nl, dé online fietsenwinkel voor snelle levering en goede service. Hierboven vind je ons volledige aanbod online Popal Crossfietsen. Wij leveren Popal Crossfietsen voor heren en dames. Ze komen in diverse kleuren en maten, dus voor ieder wat wils! Uw nieuwe crossfiets wordt gewoon makkelijk en snel bij u thuis geleverd. 


De Crossfiets


BMX was al snel heel populair en daarom zag ook de fietsindustrie kansen. De gewone stadsfietsen bleken niet sterk genoeg voor het racen en springen en dus begonnen de fabrikanten met het ontwikkelen van speciale crossfietsen. Door de jaren heen zijn de fietsen steeds verder verbeterd en ontwikkeld. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de sterke en lichtgewicht crossfietsen van vandaag. En natuurlijk gaat de ontwikkeling nog gewoon door! De sport heeft sinds het ontstaan ook een gigantische ontwikkeling gemaakt. Aanvankelijk werd fietscross vooral gezien als leuk tijdverdrijf voor jongeren of als voorbereiding op motorcross. Maar tegenwoordig is het een volwassen sport. Het staat als volwaardige discipline binnen de fietssport en topfietscrossers zijn fulltime met hun sport bezig. Sinds 2008 is BMX zelfs onderdeel van de Olympische Spelen! Één ding dat gelukkig nooit veranderd is aan de sport, is dat het ontzettend leuk is om te doen!
 


Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak voor u op deze website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.