X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Rivel-Bakfietsen
 


Weergave:

 

Online Rivel Bakfiets kopen?

 

Je kunt je Rivel Bakfiets veilig, makkelijk en snel online bestellen bij FijneFietsen.nl, dé online fietsenwinkel voor snelle levering en goede service. Hierboven vind je ons volledige aanbod online Rivel Bakfietsen. Wij leveren Rivel Bakfietsen voor heren en dames. Ze komen in diverse kleuren en maten, dus voor ieder wat wils! Uw nieuwe bakfiets wordt gewoon makkelijk en snel bij u thuis geleverd. 
 

Voordelen (elektrische) Bakfiets.

 

Gaan de ritjes met de gewone fiets naar het winkelcentrum of een vriend of vriendin niet meer zo gemakkelijk en heeft u veel bagageruimte nodig? Of wil je wat langere fietstochten maken met de kinderen of moet u veel spullen meedragen, maar is dat eigenlijk té zwaar of gewoonweg niet mogelijk op een gewone fiets waardoor je dit niet meer doet? Kies dan in plaats van een scooter, brommer of auto voor een (elektrische) Bakfiets. Hiermee blijf je in beweging, in tegenstelling tot het zitten op een scooter, brommer of auto, en kunnen de kinderen en/of bagage ook mee! Bij een (elektrische) Bakfiets kun je kiezen of je helemaal zelf trapt, mee trapt of de hulpmotor al het werk laat doen. Alle voordelen van een gewone fiets, maar dan eventueel met een extra hulp bij het trappen, maar toch met de mogelijkheid een hoop mee te nemen met behulp van de bak voorop de fiets! Dat zijn de grote voordelen van een elektrische bakfiets en de gewone bakfiets in een notendop.
Bij FijneFietsen vind je de elektrische bakfiets of een gewone bakfiets in diverse soorten, maten en kleuren. Misschien staat hierboven iets voor je tussen wat het fietsen gemakkelijker maakt.


Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak voor u op deze website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.