X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Rivel-Elektrische-Fietsen
Weergave:


Rivel fiets

 

Rivel is in de jaren '30 ontstaan en begon met het bouwen van kinderwagens, autopeds en driewielers. Na wat samenwerkingsverbanden op verschillende locaties wordt uiteindelijk in 1948 in Surhuisterveen de firma Riemersma & Van der Velde opgericht. Een leverancier bedacht de naam Rivel omdat hij de naam té lang vond voor de etiketten.

In de jaren '50 begon Rivel met het produceren van kinderfietsen en fietsen voor volwassenen. Het bedrijf bleef uitbreiden en begon in de ook fietsen te exporteren naar het buitenland.

Rivel hoort tot de top qua productie, doordat het gebruikt van zeer moderne apparatuur in haar fabriek. In 2005 neemt de Dutch Bicycle Group B.V. Rivel over en ontwikkelen ze sindsdien jonge, trendy en hippe fietsen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het merk Rivel staat voor innovatie, hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid.
 

Online Rivel elektrische fiets kopen?

 

Bij FijneFietsen.nl vind je een breed assortiment Rivel elektrische fietsen. Deze komen in diverse uitvoeringen, kleuren, maten. Je kunt je Rivel elektrische fiets online bestellen bij FijneFietsen.nl, dé online fietsenwinkel voor snelle levering en goede service. Hierboven vind je ons volledige aanbod online Rivel elektrische fietsen. De Rivel fiets wordt bij je thuis bezorgd, dus je hoeft je stoel niet eens uit! Wij hechten waarde aan service en kwaliteit. Daarbij zijn onze fietsen scherp geprijsd en hebben we een enorme keus.
Rivel elektrische fiets kopen? Doe dit makkelijk en vertrouwd bij FijneFietsen.nl.