nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Rivel-Meisjesfietsen
Weergave:

 

Rivel Meisjesfiets 


Een veilige fiets is altijd een must voor uw kind. Nou? Wij hebben ze! Onze Rivel meisjesfietsen rijden fijn, zien er leuk uit  en bieden zekerheid van een veilige fietsrit. Laat uw kind op een Rivel meidenfiets rijden zonder zorgen. De meisjesfietsen van Rivel bieden basic kleuren, maar ook vleurige en vrolijke kleuren aan. Ziet u de glimlach op het gezicht van uw kind al voor u? Er zijn uiteraard diverse modellen beschikbaar. Fijnefietsen.nl biedt ook een aanbod van andere meiden fietsmerken, onder andere: Altec, Hollandia, Popal, Avalon en Spirit.
 

Rivel Meisjesfiets kopen?

 

De Rivel meisjesfiets is sterk en kan tegen een stootje. Perfect voor een kind. En het voordeel voor de ouders: hij is betaalbaar! Rivel maakt oer-hollandse fietsen van hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen. Wij leveren meisjesfietsen in diverse uitvoeringen en maten. Ze komen met en zonder voordrager. Met een Rivel meidenfiets kan je kind zich op school vertonen!

FijneFietsen.nl heeft haar fietsen scherp geprijsd en we leveren een uitstekende service. We hebben hiernaast een enorme keus, dus wat wils voor iedereen. Wil je een Rivel meisjesfiets kopen? Bij FijneFietsen kan dit gemakkelijk en vertrouwd.

 


Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak voor u op deze website te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.