X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Rivel-Transportfietsen
Weergave:


Rivel transportfiets

 

Rivel fabriceert kwalitatief goede fietsen voor leuke Hollandse prijzen. Voor weinig kun je dus genieten van het enorme gemak van een Rivel transportfiets. Je kunt gemakkelijk veel spullen vervoeren op je voordrager, zoals een schooltas, een zware tas met boodschappen of andere bagage. Ze zijn stevig gebouwd, dus kunnen tegen een stootje, of twee. Een praktische fiets voor het dagelijkse gebruik.


Rivel Transportfiets kopen?

 

Op Fijnefietsen.nl kun je online een grote collectie Rivel transportfietsen vinden. Wij staan bekend om onze snelle levering en goede service. Op deze pagina vind je ons volledige aanbod online Rivel transportfietsen. We hebben diverse transportfietsen voor kinderen, heren en dames en in diverse kleuren en maten. In onze webshop kun je ook verschillende accessoires voor de transportfiets vinden, zoals bijvoorbeeld een houten krat voor op de voordrager.
Wij hechten waarde aan service en kwaliteit. Daarbij zijn onze fietsen scherp geprijsd en hebben we een enorme keus.Wil je een Rivel transportfiets kopen? Doe dit makkelijk en vertrouwd bij FijneFietsen.nl.